Salah Karijusu: Ostani jak, prijatelju

Golman Liverpula se nakon brojnih uvreda oglasio na Instagramu, porukom da se saosjeća sa svima koji ga vrijeđaju.
0 komentar(a)
Loris Karijus, Foto: Reuters
Loris Karijus, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.07.2018. 16:20h

Napadač Liverpula Mohamed Salah stao je u zaštitu klupskog druga, golmana Lorisa Karijusa, koji je na meti žestokih kritika, pa čak i uvreda, od strane navijača i ljubitelja fudbala sa svih meridijana.

Nakon dvije katastrofalne greške kojima je pomogao Realu da u maju osvoji Ligu šampiona (3:1 za Madriđane protiv Liverpula u Kijevu), njemački golman loše je počeo pripreme za novu sezonu, kiksevima u prijateljskim mečevima protiv Borusije Dortmund i Tranmera.

Karijus se nakon brojnih uvreda oglasio na Instagramu, porukom da se saosjeća sa svima koji ga vrijeđaju.

"Saosjećam se sa svima koji se raduju kada vide da drugi pate ili propadaju. Šta god da se desilo u vašem životu, nevjerovatno je isijavati toliku ljutnju i mržnju. Molim se da sve to prođe, a svima vama koji mi pišete, želim vam dobre stvari", napisao je Karijus.

Utvrđeno je da je njemački golman imao blaži potres mozga, ali ne nastavio da igra, prije nego što je sa dvije velike greške odveo Liverpul u poraz protiv Reala u finalu Lige šampiona.

"Ostani jak, prijatelju. Ignoriši svu tu mržnju. Dešava se to i najboljim fudbalerima", poručio je Salah Karijusu, javno preko Tvitera.

Bonus video: