Bez golova u nikšićkom derbiju

Najbolju priliku imao je Darko Isidorović iz Sutjeske, koji u 78. minutu nije realizovao jedanaesterac, odnosno njegov udarac odbranio je golman Čelika Zoran Aković
13 komentar(a)
Čelik Sutjeska, Foto: Ivan Petrušić
Čelik Sutjeska, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 29.09.2013. 15:41h

Fudbaleri Čelika i Sutjeske igrali su danas u Nikšiću 0:0, u posljednjoj utakmici devetog kola Telekom Prve crnogorske lige.

Najbolju priliku da svom timu donese pobjedu imao je Darko Isidorović, koji u 78. minutu nije realizovao jedanaesterac, odnosno njegov udarac odbranio je golman Čelika Zoran Aković.

Šansu da Sutjesku imao je i Japanac Fukui Masato, koji je u 28. minutu efektnim udarcem pogodio prečku.

Isti igrač bio je u prilici i u 45. minutu, ali se nije najbolje snašao.

U 54. minutu u šansi je bio i Vlado Jovović, ali je Aković bio siguran.

Najbolju priliku za Čelik propustio je Stevan Račić u 23. minutu, bio je sam ispred golmana Ivana Janjuševića, koji ga je efektnom intervencijom spriječio da se upiše u listu strijelaca.

Posljednju priliku da se promijeni rezultat imao je Darko Zorić u sudijskoj nadoknadi, ali je pogodio stativu gola Sutjeske.

Čelik je od 63. minuta igrao sa igračem manje nakon isključenja Predraga Videkanića, a posljednjih 10 minuta sa tribina je meč odgledao i trener tog tima Slavoljub Bubanja.

Na jučerašnjim utakmicama postignuti su sljedeći rezultati: Zeta - Budućnost 0:1, Mogren - Mornar 2:2, Mladost - Petrovac 1:2, Rudar - Dečić 2:1 i Lovćen - Grbalj 4:0.

Čelik je, nakon devetog kola, prvi na tabeli sa 18 bodova.

Bod manje ima drugoplasirani Mogren, Petrovac je trijumfom u Podgorici preuzeo treće mjesto sa 15, dok su po 14 osvojili Budućnost i Sutjeska.

U 10. kolu, narednog vikenda, sastaće se: Dečić - Mornar, Petrovac - Mogren, Sutjeska - Mladost, Grbalj - Čelik, Budućnost - Lovćen i Rudar - Zeta.

Bonus video: