Mesi će nastaviti da igra za Argentinu

"Nismo razgovarali, ali mislim da će nastaviti. Ubijeđen sam u to. On zna koliko je potreban Argentini, narodu, nacionalnom timu, navijačima. Jasno je da je razočaran, ipak je on samo ljudsko biće, ali i svjestan šta znači našoj zemlji", kazao je Tapija
0 komentar(a)
Mesi, Foto: Reuters
Mesi, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.07.2018. 14:06h

Predsjednik Fudbalskog saveza Argentine Klaudio Tapia kazao je da će Leo Mesi nastaviti da igra za nacionalni tim.

Nakon razočaranja u Rusiji, i igrom i rezultatom, Mesi se nije oglašavao, a spekuliše se da više nema motiv da igra u plavo-bijelom dresu, posebno jer će u Kataru imati 34 godine.

Tapija je, ipak, uvjeren da nije kraj.

"Nismo razgovarali, ali mislim da će nastaviti. Ubijeđen sam u to. On zna koliko je potreban Argentini, narodu, nacionalnom timu, navijačima. Jasno je da je razočaran, ipak je on samo ljudsko biće, ali i svjestan šta znači našoj zemlji", kazao je Tapija.

On nije mogao da kaže kada će razgovarati sa Mesijem.

"Njemu je potreban mir, potreban mu je odmor. Mora da misli i na obaveze u ekipi, da se dobro spremi, pa žemo da vidimo. Argentina je u delikatnom trenutku, moramo da napravimo ozbiljan projekat, naravno sa Mesijem na čelu, kako bismo uradili sve da ispunimo i njegovu želju. Zna se šta on želi da uradi sa nacionalnim timom", kazao je Tapija.

Bonus video: