Benites: Ne možemo da pobijedimo u svakoj utakmici

"Mislim da je za rezultat utakmice više zaslužna igra našeg protivnika", rekao je španski trener
0 komentar(a)
Rafael Benites, Foto: Beta AP
Rafael Benites, Foto: Beta AP
Ažurirano: 26.09.2013. 09:37h

Trener fudbalera Napolija Rafael Benites rekao je danas da nije šokiran nerešenim rezultatom sa posljednjeplasiranim Sasuolom (1:1) i da njegova ekipa ne može da pobijedi u svakoj utakmici.

Napoli je sinoć odigrao 1:1 sa posljednjim Sasuolom, u petom kolu italijanskog prvenstva, nakon čega je prvo mjesto na tabeli prepustio Romi.

Napoli je prije toga pobijedio u prve četiri utakmice, a Sasuolo, koji je prošle sezone igrao u Seriji B, pretrpio je sva četiri poraza.

"Ne možemo da pobijedimo protivnika prije nego što počne utakmica, a na kraju smo osvojili bod. Odigrali smo na nivou iz prethodnih utakmica, ali ako igrate mečeve svaka tri dana i protivnik vam je ekipa koja je u prošlom kolu poražena sa 7:0, rizikujete da ga potcijenite", rekao je Benites za Skaj Sport Italija.

"Igrali smo protiv dobro organizovanog tima, koji je dokazao da poraz od Intera 7:0 nije prava slika te ekipe", dodao je on.

Napoli je sada drugi na tabeli sa 13 bodova, dva manje od Rome, a Benites je rekao da nije zabrinut zbog toga.

"Svi vjerujemo u naš tim i normalno je da ne možemo da pobijedimo u svakoj utakmici. Igrali smo dobro, ali i Sasuolo je igrao dobro. Mislim da je za rezultat utakmice više zaslužna igra našeg protivnika", rekao je španski trener.

"Moraćemo da popravimo neke stvari, kao što je brže kretanje lopte, ali zadovoljan sam trudom ekipe. Nisam zadovoljan remijem, ali nismo zabrinuti", dodao je Benites.

Bonus video: