Oslabljeni Grbalj lako protiv Zete

Iako bez praktično pola tima koji je zbog stomačnih problema otpao za duel sa Zetom, Grbalj je upisao tri boda (2:0)
0 komentar(a)
Grbalj, Foto: Savo Prelević
Grbalj, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 26.09.2013. 16:27h

Iako bez praktično pola tima koji je zbog stomačnih problema otpao za duel sa Zetom, Grbalj je upisao tri boda - sastav iz Radanovića je nanio Golubovčanima drugi uzastopni poraz (2:0), identičnim rezultatom kojim ih je savladala Sutjeska na Trešnjici u nedjelju.

Gosti su, međutim, prvi imali zicer kada je u 17. minutu promašio Aleksandar Boljević i za to su kažnjeni u 35. - Nikola Ašćerić je iskoristio prekid Ilije Glavana i glavom zatresao mrežu Saše Ivanovića.

Već do poluvremena Grbalj je propustio dvije šanse kada su neprecizni bili Glavan i Lazar Martinović...

Zećani su u drugom dijelu napadali, a Grbalj je iz kontranapada tražio gol koji bi riješio meč. I našao ga je 10 minuta prije kraja kada je Petar Vukčević otklonio sve dileme oko pobjednika. Grbljani su ovim trijumfom, četvrtim u sezoni, došli do pozicije broj tri koju dijele sa Sutjeskom, koja ima bolju gol-razliku.

"Čestitam mojim igračima na borbenoj i angažovanoj igri jer su nadmašili sve zdravstvene probleme. Moglo je da bude i ubjedljivije, ali treba nešto sačuvati i za naredne utakmice", rekao je trener Grblja Aleksandar Nedović.

Njegov kolega iz Zete Mladen Vukićević je morao da čestita boljem protivniku.

"Moji igrači su samo pola sata funkcionisali kako treba i kako sam želio. Ali, to je malo da bi se protiv Grblja napravio dobar rezultat. Trijumf domaćih je potpuno zaslužen", kazao je trener kluba sa Trešnjice.

GRBALJ - ZETA 2:0

Radanovići - Stadion OFK Grbalj. Gledalaca: 300. Sudija Predrag Radovanović (Podgorica). Pomoćnici: Vladan Todorović (Nikšić) i Aleksandar Đikanović (Nikšić). Strijelci: Ašćerić u 35. i Vukčević u 80. minutu. Žuti kartoni: Ašćerić, Vukčević (Grbalj).

Grbalj: Radulović 7, Janković 7,5, Ašćerić 7, Bogdanović 6 (Petrović 6), Mikijelj 7, Vukčević 7, Pepić 5,5 (Agović), Martinović 6 (Nikolić), Milojko 6,5, Glavan 8, Ragipović 7.

Zeta: Ivanović 6, M. B. Radulović 6, Orlandić 6, Boljević 5 (Vukčević 5, Kalačević), Klikovac 5,5, Dujković 6,5, Mojović 6,5, Došljak 6, Čolović 5, Vlaisavljević 5, M. M. Radulović 5.

Bonus video: