Mesi: Pojedini mediji šire laži

"Ono što neću prihvatiti jeste da određeni mediji šire laži o svakoj situaciji u kojoj se nađem", napisao je Mesi poslije sinoćnje utakmice na svojoj Fejsbuk stranici
1 komentar(a)
Lionel Mesi, Foto: Reuters
Lionel Mesi, Foto: Reuters
Ažurirano: 25.09.2013. 16:43h

Fudbaler Barselone Lionel Mesi rekao je da pojedini mediji "šire laži o njemu", pošto su prenijeli da je ljutito rukom odmahnuo prema treneru Herardu Martinu, koji ga je izveo iz igre u završnici utakmice s Real Sosijedadom.

Barselona je sinoć na svom terenu pobedila Real Sosijedad sa 4:1, a trener je 10 minuta prije kraja utakmice izveo Mesija sa terena.

Madridski list AS prenio je da je Mesi, nezadovoljan odlukom da napusti igru, ljutito odmahnuo rukom prema treneru Martinu.

"Nisam htio da gestikuliram. Niko ne voli da bude zamijenjen, ali to moramo da prihvatimo, jer radimo najbolje za naš tim. Ono što neću prihvatiti jeste da određeni mediji šire laži o svakoj situaciji u kojoj se nađem", napisao je Mesi poslije sinoćnje utakmice na svojoj Fejsbuk stranici.

Mesi je sinoć protiv Sosijedada postigao sedmi prvenstveni gol, a strijelci su bili i Nejmar, Serhio Buskec i Mark Bartra. Pogodak za gostujući tim postigao je Albert de la Bela.

Barselona je pobijedila u svih šest prvenstvenih utakmica i prva je na tabeli Primere.

Bonus video: