Omladinci pobijedili Mađarsku

Crna Gora danas slavila rezultatom 3:1, dok su Mađari juče bili bolji sa 4:2 na Starom aerodromu
0 komentar(a)
Miljenović, Foto: Savo Prelević
Miljenović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 25.09.2013. 12:31h

Mlađa omladinska fudbalska reprezentacija Crne Gore savladala je danas u Podgorici u prijateljskoj utakmici vršnjake iz Mađarske 3:1.

Crnogorski fudbaleri su do pobjede na terenu trening kampu Fudbalskog saveza Crne Gore na Starom aerodromu došli golovima Filipa Kukuličića, koji se dva puta upisao u listu strijelaca i Vladimira Šebeka.

Mađarska je dobila jučerašnji prvi duel rezultatom 4:2.

Selektor Aleksandar Miljenović je kazao da rezultat nije bio u prvom planu, navodeći da je glavni cilj dvomeča bio da se isprobaju svi igrači na koje može da računa.

“Utakmice protiv Mađarske poslužile su da provjerimo sve igrače koji su tokom prethodne nedjelje bili na pripremama. Glavni cilj je bio da se provjeri što više kandidata, s obzirom na to da su to prve utakmice ove generacija. Rezultat nije bio u prvom planu, jer kada se isproba veliki broj igrača bude dosta grešaka, ali bilo je i dobrih stvari”, rekao je Miljenović agenciji MINA.

On je dodao da je zadovoljan prikazanim, podsjećajući da nije mogao da računa na nekoliko standardnih reprezentativaca.

“Vidjeli smo na koga možemo ozbiljnije računati za naredne akcije, kao i ko trenutno ne zadovoljava kriterijume reprezentacije. Bili smo oslabljeni neigranjem Andrije Vukčevića, Borisa Cmiljanića, Marka Banovića, Jovana Vujovića, ali su ih ostali kvalitetno zamijenili”, rekao je Miljenović.

Bonus video: