Rami protiv Đukića: Svlačionica je puna poltrona

"Izgubili smo Davida Albeldu, Tina Kostu, Roberta Soldada... Sada su tu samo poltroni koji pričaju na pres konferencijama", rekao je Francuz
0 komentar(a)
Adil Rami, Foto: Beta/AP
Adil Rami, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 25.09.2013. 13:00h

Valensiji baš i ne ide na terenu, rezultati nisu sjajni, ali je to izgleda čak i najmanji problem, jer je u svlačionici rasulo.

Tome u prilog govori i izjava štopera Adila Ramija koji je „udario“ po svima, od trenera Miroslava Đukića do saigrača...

"Neću više da razgovaram sa Đukićem. Moj odnos s njim nije dobar. Ništa mi nije rekao u lice. Prošlog ljeta, kada su me htjeli mnogi klubovi, rekao mi je da mogu biti najbolji štoper na svijetu kojeg želi svaki trener u timu. Ali, on ne čini ništa da to dokaže. On je gazda, vidjećemo gdje će tim biti na kraju sezone. Vidjećemo ko je u pravu. Ja sam momak koji govori uvijek istinu. Ovdje sam dvije godine, kada imam samopouzdanje lider sam odbrane", rekao je Rami za radio Kadena Ser.

Vjeruje se da je sukob Ramija i Đukića počeo zbog povrede Francuza.

"Gluposti su da sam odbio da igram protiv Sevilje. Boli me zglob. Mogu da hodam i trčim, ali me boli kada šutnem loptu. Želim da budem 100 odsto spreman kada igram", dodao je Rami koji je razočaran trenutnim stanjem u svlačionici.

"Izgubili smo Davida Albeldu, Tina Kostu, Roberta Soldada... Sada su tu samo poltroni koji pričaju na pres konferencijama, a ništa ne smiju da kažu u svlačionici. Ne mogu da ih pogledam u oči, svlačionica je puna hipokrata", istakao je Rami koji je ljetos bio na meti Intera i Rome.

Nakon ovih dešavanja, možda italijanski tandem već u januaru opet krene u napad na francuskog štopera jer teško da za njega ima više mjesta u Valensiji.

Ovaj 27-godišnjak je u sezoni odigrao tri meča u Primeri i jedan u Ligi Evrope.

Bonus video: