Pobjeda za povratak mira u kući

"Bodovi osvojeni na Trešnjici će dobiti na značaju samo ako savladamo Lovćen. Ipak, naša obaveza je da do kraja polusezone dobijemo sve mečeve pred našom publikom", kaže Igor Ćuković
114 pregleda 2 komentar(a)
Sutjeska, Foto: Savo Prelević
Sutjeska, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 24.09.2013. 10:46h

Fudbaleri Sutjeske su ispunili proklamovani cilj uoči meča sa Zetom u Golubovcima.

Naime, nakon četiri meča bez pobjede, aktuelni šampion je sa dva gola Srđana Radonjića konačno zablistao u punom sjaju, čime je ponovo došao u situaciju da se bori za sam vrh tabele.

Dakle, sa nova tri boda izabranici Dragana Radojičića uspjeli su da se vrate na pobjednički kolosjek.

"Trijumf u Golubovcima je došao u pravom trenutku, sada se lakše diše. Uspjeli smo u prvom dijelu dva puta da matiramo domaćina, kojeg smo relativno rano umirili. Odigrali smo zrelo i odgovorno i tačno smo znali šta hoćemo. Rezultat je mogao biti i ubjedljivi, ali konačan epilog nas je u potpunosti zadovoljio. Novim trijumfom smo povratili poljuljano samopouzdanje i uhvatili priključak za vrh tabele. Uz sitne korekcije u igri vjerujem da ćemo u nastavku prvenstva bilježiti dobre rezultate. Dobra stvar je da rival nije uspio da nam zatrese mrežu, dok smo pred golom protivnika bili znatno opasniji nego na prethodnim mečevima", rekao je Igor Ćuković, defanzivac Sutjeske.

Vremena za detaljne analize praktično nema. Sutjesku već sjutra očekuje meč sa Lovćenom kraj Bistrice. Svakako je to dobra prilika da se upišu novi bodovi, što bi značilo da je rezultatska kriza prevaziđena.

"Bodovi osvojeni na Trešnjici će dobiti na značaju samo ako savladamo Lovćen. Ipak, naša obaveza je da do kraja polusezone dobijemo sve mečeve pred našom publikom. Mislim da to nije nerealno. Imamo kvalitet i to moramo dokazati na terenu. Daleko od toga da ćemo olako ispuniti zacrtani cilj. Potrebno je da uložimo maksimalan napor, jer unaprijed dobijenih utakmica nema. Dakle, moramo Bistrici vratiti epitet neosvojive tvrđave", zaključio je Ćuković.

Bonus video: