Alegri: Baloteli mora da zatvori usta

„Kad utakmica završi, bolje je da se ćuti. Ja sam protiv histerije”, rekao je Alegri nakon što je Baloteli dobio drugi žuti karton nakon što je završena utakmica sa Napolijem
0 komentar(a)
Mario Baloteli, Foto: Beta/AP
Mario Baloteli, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 23.09.2013. 10:32h

Trener Milana Masimilijano Alegri upozorio je Marija Balotelija da nekad mora da ućuti, nakon što je 23-godišnji napadač dobio crveni karton zbog predugog jezika.

„Rosoneri” su u nedjelju na „San Siru” poraženi od Napolija (2:1) u 4. kolu Serije A, a posebno loš dan je imao Baloteli.

Istina, postigao je fenomenalan počasni gol, ali je prvi put u karijeri promašio jedanaesterac (nakon 21 pogođenog u nizu), a potom je poslije posljednjeg zvižduka dobio drugi žuti karton zbog žestokog prigovaranja.

„Kad utakmica završi, bolje je da se ćuti. Ja sam protiv histerije. Najbolje je zatvoriti usta i otići, a ne raspravljati sa sudijom, jer to ništa neće promijeniti. Baloteli to mora da shvati”, rekao je Alegri.

Milan je u prva četiri kola osvojio svega četiri boda i nalazi se na 11. mjestu. Za Romom i Napolijem zaostaje već osam bodova, ali bivši trener Kaljarija ne paniči.

„Sada moramo da osvojimo što je moguće više bodova. Napoli je jedan od kandidata za Skudeto, a mi smo bili na istom nivou sa njim, uprkos tome što su nam je nedostajalo mnogo ključnih igrača. Već imam ideju kako da popravimo stvari, ali prvo moraju da se oporave neki igrači”, zaključio je Alegri.

Bonus video: