Nađ: Pokušaćemo da vratimo Klea

Prepreku transferu izvjesno će činiti novac, jer Kleo po slovu ugovora sa Gvangžuom zarađuje neuporedivo više što nego bi Partizan mogao da mu ponudi
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.09.2013. 20:40h

Izjava Gabrijela Kordove Klea da bi se rado vratio u Partizan probudila je nadu u svim navijačima „crno-bijelih”, a i u upravi kluba iz Humske, koji ne bi imali ništa protiv da iznenada dobije tako kvalitetnog napadača u svom taboru.

Sportski direktor Albert Nađa ispunio je obećano i lično se kod Brazilca raspitao kakve su šanse da se obostrana želja i ostvari?

"Danas sam uspostavio telefonski kontakt sa Gabrijelom Kleom. Čuli smo se povodom naše želje da nas pojača u zimskom prelaznom roku. Potvrdio mi je da mu 1. januara ističe pozajmica Kašivi i da nema namjeru da se vraća u Kinu. Svjesni smo i mi da je teško dobiti takvog igrača, ali ćemo uraditi sve što je u našoj moći da on na zimu ponovo obuče „crno-bijeli dres", kratko je rekao Nađ za „Mocart sport”.

Međutim, prepreku transferu izvjesno će činiti novac, jer Kleo po slovu ugovora sa Gvangžuom zarađuje neuporedivo više što nego bi Partizan mogao da mu ponudi.

Jedini način da se Brazilac vrati u Humsku je da mu propadnu sve ostale mogućnosti i da pristane na značajnu redukciju primanja, ali je to, s obzirom na partije koje je pružao na Dalekom istoku, malo vjerovatno.

Bonus video: