Miljenović odredio igrače za mečeve sa Mađarima

Okupljanje reprezentacije zakazano je za ponedjeljak u 10.30 sati na Trening kampu FSCG
0 komentar(a)
Miljenović, Foto: Savo Prelević
Miljenović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 20.09.2013. 19:52h

Selektor mlađe omladinske fudbalske reprezentacije Crne Gore Aleksandar Miljenović objavio je spisak igrača za prijateljski dvomeč sa selekcijom Mađarske.

Prijateljski dueli na programu su u utorak i srijedu na terenu Trening kampa Fudbalskog saveza, a počeće u 11 sati. Na spisku Miljenovića su:

golmani: Vuk Stijepović (Zeta), Aleksa Maraš (Budućnost) i Andrija Pejović (Sutjeska);

odbrana: Dragan Grivić (Grbalj), Lazar Đokić, Danijel Drobnjak (Mladost), Nemanja Tmušić (Berane), Đorđe Vukčević (Zeta) i Nikola Janković (Bratstvo),

vezni red: Dejan Kotorac (Bokelj), Stefan Morović (Grbalj), Stefan Lončar (Sutjeska), Marko Leković (Doksa Dramas, Grčka), Akeksander Tončić (Nirnberg, Njemačka), Stefan Vukčević (Zeta), Žarko Vilotijević (Čelik), Vladimir Šebek i Orhan Hajrović (Jedinstvo),

napad: Lazar Kilibarda (Mladost), Anđelo Rudović (Mogren), Filip Kukuličić (Zeta), Vuk Damjanović (Bratstvo), Stefan Milošević i Dragoljub Radišević (Budućnost).

Selektor Miljenović kazao je da će mečevi sa Mađarskom poslužiti kao provjera igrača koji su bili na petodnevnim pripremama u Podgorici.

"Imaćemo priliku da kroz ta dva meča provjerimo sve igrače koji su bili na pripremama prethonde sedmice. Za te duele nam nedostaje dosta igrača, što zbog povreda i obaveza igrača koji već nastupaju za seniorske timove koji će u srijedu igrati vanredno kolo u prvenstvu", kazao je Miljenović.

On je podsjetio da je ta selekcija već odigrala dvije utakmice sa vršnjacima iz Makedonije i da će dueli sa Mađarskom biti idealna prilika za provjeru forme i mogućnosti kandidata za omladinsku reprezentaciju.

Okupljanje reprezentacije zakazano je za ponedjeljak u 10.30 sati na Trening kampu FSCG.

Bonus video: