Fudbalerke na turniru u Mađarskoj

Ženska omladinska reprezentacija u fudbalu otputovala je na prvi kvalifikacioni turnir koji sjutra počinje u Mađarskoj
0 komentar(a)
Zoran Mijović, Foto: FSCG
Zoran Mijović, Foto: FSCG
Ažurirano: 20.09.2013. 15:55h

Ženska omladinska reprezentacija u fudbalu otputovala je na prvi kvalifikacioni turnir koji sjutra počinje u Mađarskoj. Selektor Zoran Mijović je nakon priprema u Baru skratio spisak sa 22 na 18 igračica na koje će računati u Telki i Tatabanji.

Na Mijovićevom spisku su - golmani: Marija Žižić, Milica Keković (Ekonomist. Odbrana: Tatjana Đurković, Ivana Ivaštanin, Andreja Vidić, Marija Goranović (Ekonomist), Milica Radunović (Podgorica), Mitrović Irena (Lovćen), Knežević Olivera (Breznica). Vezni red: Jelena Šturanović, Milica Vulić (Ekonomist), Edita Divanović (Ulcinj), Miljana Lacmanović (Breznica), Nikoleta Bojanić (Podgorica). Napad: Ivana Krivokapić, Darija Đukić (Ekonomist), Ivana Knežević (Pristan), Katarina Ćorić (Brskovo).

Turnir desete grupe kvalifikacija za odlazak na WU-19 Evropsko prvenstvo koje se naredne godine igra u Norveškoj počeće sjutra, kada će naša selekcija u Telkiju odmjeriti snage sa domaćinom Mađarskom. Dva dana kasnije naše igračice će odmjeriti snage sa Belgijom u Tatabanji, dok će turnir završiti protiv Turske u istom gradu.

Bonus video: