Jovetić: Siti ide na na sve trofeje

Mirko Vučinić sa Juvenusom, Stevan Jovetić sa Sitijem i Stefan Nikolić sa Steauom predstavljaće Crnu Goru u najelitnijem evropskom takmičenju ove sezone
7 komentar(a)
Jovetić, Foto: Beta/AP
Jovetić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 17.09.2013. 14:25h

Kreće Liga šampiona, sa tri crnogorska predstavnika - Mirko Vučinić sa Juvenusom, Stevan Jovetić sa Mančester sitijem i Stefan Nikolić sa Steauom predstavljaće Crnu Goru u najelitnijem evropskom takmičenju ove sezone.

Dan uoči početka Lige šampiona, Jovetić je u intervjuu za zvanični sajt Uefe objasnio da su mu veliki ciljevi Mančester odluku da ode iz Fiorentine učinili lakšom.

"Siti je bio jak i prije, ali mislim da smo ove sezone napravili odličnu ekipu. Fernandinjo, Navas, Negredo i ja dobro znamo zašto smo dovedeni - da pomognemo da se donesu trofeji", rekao je Jovetić.

A ambicije su najveće.

"Želimo pehar u Premijer ligi, te da u Ligi šampiona učestvujemo što je duže moguće. Siti je za dvije godine iskusniji u ovom takmičenju i smatram da ove sezone imamo šanse", kazao je Jovetić.

Jo-Jo je pohvalio i metode rada menadžera Manuela Pelegrinija.

"Njegovo shvatanje fudbala se poklapa s mojim. Volim način na koji njegove ekipe igraju, Malaga je impresionirala prošle sezone. Na pripremama smo mnogo trčali, ali smo sve na treninzima radili s loptom. To je prava stvar i meni lično odgovara", dodao je Jovetić.

Bonus video: