Ljorenteu se već ide iz Juventusa

Ljorente želi da izbori mjesto u reprezentaciji Španije za Svjetsko prvenstvo u Brazilu naredne godine, pa bi već u januaru mogao da promijeni klub ako mu se ne poboljša status
0 komentar(a)
Fernando Ljorente, Foto: Beta AP
Fernando Ljorente, Foto: Beta AP
Ažurirano: 17.09.2013. 10:53h

Ljorente želi da napusti Juventus već u januaru, pišu danas španski mediji.

Ništa ne bi bilo neuobičajeno da visoki napadač prije samo tri mjeseca nije došao u Italiju, a prethodno je bio spreman da čak pola godine bude na ledu u bivšem klubu, Atletik Bilbau, samo da bi potpisao za Juve.

Ali, u prva tri meča Serije A Ljorente je samo jednom ušao sa klupe, što je doživio kao jasan znak da ga na "Juventus areni" ne očekuje prevelika minutaža.

Ljorente želi da izbori mjesto u reprezentaciji Španije za Svjetsko prvenstvo u Brazilu naredne godine, pa bi već u januaru mogao da promijeni klub ako mu se ne poboljša status. Zainteresovanih, navodno, već ima - Real Madrid, Barselona, nekoliko klubova iz engleske lige...

Italijanski mediji spekulišu da se Ljorente pokačio sa trenerom Antoniom Konteom na početku sezone, ali čelnici kluba to demantuju.

"Ne postoji nikakav problem sa njim. Ne zaboravite da ni prošle sezone Ljorente nije bio standardan u klubu. Sa njim smo potpisali ugovor na četiri godine i jasno je da ne očekuje da on već za mjesec ili dva pokaže sve što zna. Vjerujemo u njega", kazao je generalni direktor Juventusa Bepe Marota.

Bonus video: