Martino: Nejmar je odigrao odlično

I pored trijumfa, strateg španskog šampiona nije imao potpun razlog za zadovoljstvo. U 15. minutu je, naime, zbog povrede morao da izađe lijevi bek Đordi Alba, koga, prema prvim procjenama, očekuje duža pauza
0 komentar(a)
Herardo Martino, Foto: Beta/AP
Herardo Martino, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 15.09.2013. 12:30h

Barselona je upisala i četvrtu pobjedu u Primeri ove sezone, ali su se Katalonci morali dobro da pomuče da bi savladali Sevilju (3:2).

Gol odluke dao je Aleksis Sančez u 94. minutu.

Prvi put u startnoj postavi su se našli Lionel Mesi i Nejmar, a trener Herardo Martino bio je zadovoljan onim što je pokazao mladi Brazilac.

“Nejmar je odigrao savršenu utakmicu, i u fazi obrane i u fazi napada je bio sjajan. Međutim, to je ono što i očekujemo od njega, njegove mogućnosti su zaista velike. Saradnja njega i Mesija ide tačno u smjeru u kakvom i želimo”, rekao je Martino.

I pored trijumfa, strateg španskog šampiona nije imao potpun razlog za zadovoljstvo.

U 15. minutu je, naime, zbog povrede morao da izađe lijevi bek Đordi Alba, koga, prema prvim procjenama, očekuje duža pauza.

“Đordi je povrijedio butni mišić desne noge. Nedeljni pregledi će pokazati koliko je povreda ozbiljna, ali prve procjene nisu ohrabrujuće. Vjerovatno ga čka pauza od nekoliko nedelja” zaključio je Martino.

Bonus video: