Kaka debituje protiv Torina, Bejl protiv Viljareala

"Ne znam da li će Bejl početi utakmicu, ali odigraće neki dio meča. On je vrlo uzbuđen i motivisan", rekao je Anćeloti
2 komentar(a)
Ažurirano: 13.09.2013. 12:54h

Trener Milana Masimilijano Alegri rekao je danas će Brazilac Kaka vjerovatno početi meč protiv ekipe Torina.

"Mislim da će biti starter. U dobroj je fizičkoj kondiciji. On je pomalo uzbuđen zbog svog sjutrašnjeg debija", rekao je Alegri.

Meč između Torina i Milana igra se sjutra od 20.45.

Kaka se krajem avgusta vratio u Milan iz madridskog Reala. On je za Milan igrao od 2003. do 2009. godine, kada je i prodat Realu za 68,5 miliona eura.

Njegov najbolji period u prethodnih šest sezona provedenih u Milanu bio je 2007. godine kada je predvodio ekipu do titule u Ligi šampiona i kada je i osvojio nagradu Fifa za najboljeg igrača godine.

Novi napadač Reala Geret Bejl debitovaće za madridski tim protiv ekipe Viljareala, rekao je danas trener Karlo Anćeloti.

"Mislim da svi znaju da njegova predsezona nije bila normalna, ali mu zdravstveno stanje nije loše. Ne znam da li će početi utakmicu, ali odigraće neki dio meča. On je vrlo uzbuđen i motivisan", rekao je Anćeloti.

Bejl je u utorak odigrao pola sata u porazu Velsa od Srbije ukvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, što mu je ujedno bila i prva takmičarska utakmica od jula.

Velški fudbaler je 2. septembra potpisao šestogodišnji ugovor sa Realom vrijedan 100 miliona eura, što je novi svjetski rekord u fudbalskim transferima.

Meč između Viljareala i Reala na programu je sjutra od 22 časa.

Galerija

Bonus video: