Pogba: Nijedan klub nije kao Juventus

"Imao sam ponude Čelzija, Arsenala i Milana, ali nijedan klub nije kao Juventus", rekao je Pogba, prenijeli su danas italijanski mediji
0 komentar(a)
Pol Pogba, Foto: Beta/AP
Pol Pogba, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 13.09.2013. 09:26h

Fudbaler Juventusa Pol Pogba rekao je da je imao ponude Čelzija, Arsenala i Milana, ali da ih nije ni razmatrao, pošto je želio da pređe samo u torinski klub.

"(Trener) Aleks Ferguson je pokušao da me zadrži u Mančester junajtedu, ali nije uspio. Imao sam ponude Čelzija, Arsenala i Milana, ali nijedan klub nije kao Juventus", rekao je Pogba, prenijeli su danas italijanski mediji.

Francuski fudbaler je 2009. godine iz Avra prešao u mladi tim Mančester junajteda, ali nije uspio da se izbori za mjesto u prvom timu, pošto je za Junajted odigrao samo tri prvenstvene utakmice. On je sa Juventus u julu prošle godine potpisao četvorogodišnji ugovor.

Pogba je rekao da su slavni igrači koji su igrali za Juventus, njegovi sunarodnici, poput Mišela Platinija, Didijea Dešama i Zinedina Zidana, glavni razlog zbog kojeg je odlučio da pređe u torinski klub.

"Još u detinjstvu sam navijao za Juventus. Francuzima taj klub mnogo znači, pošto su mnogi sjajni igrači iz moje zemlje igrali za crno-bijele. Srećan sam što sam došao u klub i želim da osvojim mnogo trofeja", rekao je Pogba.

Pogba je sa Juventusom osvojio dva Superkupa Italije i Seriju A.

Za reprezentaciju Francuske odigrao je tri utakmice i postigao jedan gol. Sa državnim timom uzrasta do 20 godina ove godine osvojio je Svjetsko prvenstvo u Turskoj.

Bonus video: