Karlos: Eto samo misli na sebe

"Eto je u Anžiju radio sve, samo nije igrao fudbal", rekao je trener turskog fudbalskog kluba Sivaspor, a prenio Dejli Mejl
0 komentar(a)
Samuel Eto, Foto: Fc-anji.ru
Samuel Eto, Foto: Fc-anji.ru
Ažurirano: 11.09.2013. 21:26h

Roberto Karlos kaže da je posljednje pojačanje Čelzija, Samjuel Eto sebičan i da loše utiče na atmosferu u ekipi.

Karlos i Eto su krajem devedestih godina prošlog vijeka igrali u madridskom Realu, a ponovo su sarađivali 2011. u ruskom Anžiju, u kojem je legendarni brazilski fudbaler obavljao funkciju igrača i trenera.

"Znam Etoa još dok je imao 16 godina. Dobra je osoba i uvijek mi je bio drag, ali ima osobinu da sebe stavlja ispred ekipe, što nije dobro. Čudno je kada jedan igrač, umjesto o igri, više razmišlja o tome kako da u klub dovede fudbalere koji su njegovi prijatelji. On je u Anžiju radio sve, samo nije igrao fudbal", rekao je trener turskog fudbalskog kluba Sivaspor, a prenio Dejli Mejl.

Roberto Karlos je dodao da je imao velike planove sa Anžijem iz Mahačkale, ali da su problemi nastali kada je Eto počeo da se miješa u odluke trenera.

"Prve godine sezonu smo završili na petom mjestu. Kasnije je došao Eto i nastali su problemi u svlačionici. Morao sam da razgovaram sa ruskim fudbalerima zbog čega je on doveden u klub, međutim on je počeo da se miješa u moj i posao Gusa Hidinka", objasnio je Karlos.

Eto je za Anži odigrao 71 utakmicu i postigao 36 golova, a debi u dresu Čelzija mogao bi da ima u subotu kada "plavci" gostuje ekipi Evertona.

Bonus video: