Mihajlović: Zaslužili smo više u ovim kvalifikacijama

"Uvijek smo dobro igrali u ovim kvalifikacijama, samo je utakmica protiv Makedonije bila problem", rekao je Miha
7 komentar(a)
Siniša Mihajlović, Foto: Beta/AP
Siniša Mihajlović, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 11.09.2013. 09:53h

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je da je njegova ekipa zaslužila više bodova u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, ali da je zadovoljan sve boljom igrom.

Srbija je sinoć u Kardifu pobijedila Vels sa 3:0 u devetom kolu Grupe A kvalifikacija za SP, ali je već ranije izgubila šanse za plasman u Brazil.

"Igrali smo ravnopravno sa Hrvatskom i Belgijom i zasluzzili više nego što imamo bodova sada. Kasno smo počeli da dajemo golove u ovim kvalifkacijama. Tako je bilo i protiv Velsa, imali smo četiri, pet šansi, trebalo je još u prvom poluvremenu da obezbijedimo pobjedu. Najnezgodniji rezultat je 2:0, kad misliš da si dobio, a u stvari nisi. U svakom slučaju, cjelokupna igra je bila za primjer", rekao je Mihajlović.

Mihajlović je kazao da ova reprezentacija, ako ostane na okupu, ima šanse da se plasira na naredno Evropsko prvenstvo.

"Bilo je dosta promjena, a kao i za sve potrebno je vrijeme da bi sve došlo na svoje mjesto. Uvijek smo dobro igrali u ovim kvalifikacijama, samo je utakmica protiv Makedonije bila problem. Ako ostanemo u ovom sastavu, bez obzira na to ko bude bio selektor, imamo šansu da se kvalifikujemo na EP", dodao je Mihajlović.

Bonus video: