Ivanković treći put trener Dinama

Izvršni odbor Dinama sinoć je jednoglasno izabrao Ivankovića za novog trenera. On je tako treći put postao trener "modrih", a na klupi zagrebačkog kluba zamijenio je Krunoslava Jurčića
2 komentar(a)
Ažurirano: 03.09.2013. 12:52h

Branko Ivanković novi trener Dinama iz Zagreba

Fudbalski klub Dinamo iz Zagreba imenovao je Branka Ivankovića za novog trenera, prenijeli su danas hrvatski mediji.

Izvršni odbor Dinama sinoć je jednoglasno izabrao Ivankovića za novog trenera. On je tako treći put postao trener "modrih", a na klupi zagrebačkog kluba zamijenio je Krunoslava Jurčića.

Jurčić je smijenjen u avgustu, poslije prve utakmice plej-ofa za Ligu šampiona protiv Austrije iz Beča, koju je Dinamo izgubio sa 0:2.

"Ponosan sam i srećan što sam se vratio u Dinamo. Svi znamo šta Dinamo znači, koji su ciljevi, i vjerujem da ih možemo ispuniti.

Dobro poznajem ekipu, jer sam pratio šta se događa oko kluba. Imamo kvalitetne igrače, vjerujem da ćemo igrati lijep fudbal i ostvariti rezultate koji će zadovoljiti naše navijače", rekao je Ivanković za klupski sajt.

Ivanković je u dva navrata, od 2006. do 2008. godine, predvodio Dinamo i za to vrijeme osvojio je prvenstvo i Kup Hrvatske.

Radio je još kao pomoćni trener u reprezentacijama Hrvatske i Irana, za kineski Šandong, sa kojim je 2010. godine osvojio šampionsku titulu, kao i za sudijski Etifag i Al Vadu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Bonus video: