Mesi pogađao kao nekad i promašivao kao nikad

Mesi je nosio Barselonu do vođstva od 3:0, “izmislivši” sva tri gola na njemu svojstven način, ali je u drugom poluvremenu promašio tri čista zicera
58 pregleda 0 komentar(a)
Lionel Mesi i Adil Rami, Foto: Reuters
Lionel Mesi i Adil Rami, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.09.2013. 23:08h

Vodeći ekipe Primere ne posustaju - Real Madrid je u matineu bez problema savladao svoju staru "mušteriju", Atletik Bilbao, Atletiko Madrid je odigrao još jedan sjajan meč i slavio u San Sebastijanu, da bi Barselona kompletirala učinak favorita savladavši u gostima Valensiju.

Sa dva gola Isko je pokazao kakvo su pojačanje dobili “merengesi”, Ronaldo se upisao jednom, ali i promašio nekoliko dobrih prilika. Blistao je Luka Modrić, čiji su svaki dodir sa loptom u posljednjih pola sata navijači pratili ovacijama. Upravo zbog njega u nemilost trenera Reala Karla Anćelotija pao je Njemac Mesut Ozil, za koga se šuška da će obući dres Arsenala.

Real će danas predstaviti Gareta Bejla, čiji je transfer nadmašio sve prethodne u istoriji, ali nagovještava se i nova bomba za posljednji dan prelaznog roka - dres “kraljevskog kluba” mogao bi da obuče napadač Liverpula Luis Suares!

Leo Mesi je nosio Barselonu do vođstva od 3:0, “izmislivši” sva tri gola na njemu svojstven način, ali je u drugom poluvremenu promašio tri čista zicera. Zbog toga, ali i dva sjajna pogotka Heldera Postige u finišu prvog dijela, Barsa je drhtala do kraja meča na “Mestalji”, a a četa Miroslava Đukića i pored poraza ispraćena je aplauzom.

Atletiko je vodio 2:0 u San Sebastijanu, Vilja se ponovo upisao, a sve što je domaćin uradio bilo je da smanji i u nekoliko navrata natjera golmana gostiju Tiba Kurtou da magično interveniše i pokaže zbog čega je najbolja “jedinica” Primere.

Rezultati 3. kola: Real Madrid - Atletik Bilbao 3:1 (Isko 25. i 71, Ronaldo 45. - Gomes 77), Espanjol - Betis 0:0, Real Sosijedad - Atletiko Madrid 1:2 (Prieto 69. - Vilja 27, Koke 56.), Sevilja - Malaga 2:2 (Gameiro 44. i 71. - Morales 40, Santa Kruz 68 ), Valensija - Barselona 2:3 (Postiga 45, 45+3. - Mesi 11, 39, 41). Ranije: Selta - Granada 1:1, Valjadolid - Hetafe 1:0, Osasuna - Viljareal 0:3, Almerija - Elče 2:2, Rajo Valjekano - Levante 1:2.

Tabela: Barselona, Atletiko Madrid, Viljareal, Real Madrid 9, Atletik Bilbao 6, Espanjol, Selta 5, Real Sosijedad, Granada, Levante 4, Valjadolid, Valensija, Rajo Valjekano 3, Almerija, Sevilja, Elće 2, Malaga, Betis, Hetafe 1, Osasuna 0.

Bonus video: