Junajted pao na "Enfildu", Arsenalu derbi sjevernog Londona

Meč na "Enfildu" je riješen već u 4. minutu, kada je nakon kornera Džerarda Ager šutirao, a Daniojel Staridž je skrenuo loptu i mrtežu i nastavio gogetersku seriju
5 komentar(a)
Ažurirano: 01.09.2013. 17:22h

Premijer liga ima novog lidera, velikana koji je najavio buđenje iz dugogodišnjeg sna - Liverpul je u okršaju najtrofejnijih engleskih klubova savladao Mančester junajted sa 1:0 i preuzeo vrh sa devet bodova iz tri utakmice.

Meč na "Enfildu" je riješen već u 4. minutu, kada je nakon kornera Džerarda Ager šutirao, a Daniojel Staridž je skrenuo loptu i mrtežu i nastavio gogetersku seriju.

"Crveni đavoli", koji su igrali bez Vejna Runija zbog bizarne povrede na treningu, do kraja su pokušali da izvuku makar bod, ali su mreže mirovale.

Prije početka meča, navijači Liverpula su napravili fenomenalnu koreografiju u čast legendarnog Bila Šenklija, koji bi sjutra proslavio 100. rođendan da je živ...

U drugom velikom derbiju današnjeg programa, isti rezultat - Arsenal je pokazao da je vladar sjevernog Londona, pošto je golom Olivijea Žirua u 23. minutu stigao do zaslužene pobjede nad Totenhemom.

Svonsi je u Birmingemu savladao VBA sa 2:0 (Dejvis u 22. i Ernandes u 83. minutu).

Galerija

Bonus video: