Zeta bolja od Mornara

Meč na Trešnjici bio je neizvjestan samo 15 minuta u prvom (dok je bilo 0:0) i tri minuta u drugom poluvremenu, kada je Mornar od 3:0 došao do 3:2
0 komentar(a)
Zeta, Foto: Savo Prelević
Zeta, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 01.09.2013. 11:47h

Drugi put u četiri dana na utakmici Zete viđeno je sedam golova, ali su se za razliku od meča u Budvi juče radovali momci Mladena Vukićevića. Deblji kraj u goleadi na Trešnjici izvukao je Mornar - 5:2 za domaćina.

Zeta ide na pauzu sa tri pobjede iz pet utakmica, sve tri ostvarene na domaćem terenu. Iako se ne tako davno takav učinak na Trešnjici podrazumijevao, u Zeti su prezadovoljni dobrim startom nakon sezone u kojoj su se borili za opstanak.

"Zabilježili smo treću uzastopnu pobjedu kući i moramo da budemo zadovoljni. Da nismo u pojedinim momentima bili sebični, trijumf je mogao da bude i ubjedljiviji", kazao je trener Zete Vukićević, nekadašnji strateg Mornara.

Meč na Trešnjici bio je neizvjestan samo 15 minuta u prvom (dok je bilo 0:0) i tri minuta u drugom poluvremenu, kada je Mornar od 3:0 došao do 3:2.

Ipak, domaćin je brzo vratio stvari u normalu i sa još dva gola dotukao Barane.

"Rezultat nije realan, jer smo u prvom poluvremenu imali dosta šansi, ali nijednu nismo uspjeli da realizujemo. U nastavku smo pokušali da se vratimo, i uspjeli smo do 3:2, ali smo brzo primili četvrti gol i sve je bilo riješeno", izjavio je trener Mornara Obren Sarić.

Barani su zaista dominirali u prvom dijelu, imali su i više šansi, ali kada i pored takog odnosa snaga domaćin ode sa 3:0 na pauzu, onda je to znak da nešto ne valja u igri Barana.

Orlandić se sa dvije sjajne realizacije probio na vrh liste strijelaca, a pogodio je i M.B. Radulović za efikasno i kokretno poluvrijeme domaćina.

Mornar se vratio u drugom poluvremenu sa dva gola Rotkovića (jedan iz penala, drugi nakon kiksa M.B.Radulovića), ali je Došljak odmah vratio prednost Zete na dva razlike. Živković je na kraju autogolom uljepšao trijumf domaćina.

Bonus video: