Bećiraj: Mislio sam da imamo Ligu šampiona

„Tužni smo. Pobijedili smo ih u tri poluvremena, a nema nas u eliti”, rekao je Bećiraj, koji je dao fenomenalan gol za 3:1
7 komentar(a)
Fatos Bećiraj, Foto: Beta/AP
Fatos Bećiraj, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 28.08.2013. 10:47h

Dinamo je bio na pragu velikog preokreta, samo nekoliko minuta ga je dijelilo od Lige šampiona, ali nije uspio.

„Modri” su u Beču poveli 3:1 protiv Austrije golom Fatosa Bećiraja, ali su domaći iskoristili grešku odbrane Zagrepčana i postigli gol za poraz koji je slavljen kao pobjeda.

Bećiraj je mogao da pogodi za 4:2, ali je nakon njegovog šuta lopta prohujala pored stative.

„Kada sam dao treći gol, mislio sam da imamo Ligu šampiona. Tužni smo. Ukupno gledajući, pobijedili smo ih u tri poluvremena, a nema nas u eliti. Kod one posljednje lopte koju sam opalio, mislio sam da će ući, prošla je pored stative nekoliko centimetara. Moramo biti ponosni što smo tako odigrali, bili smo tako blizu Lige šampiona”, rekao je Bećiraj.

Najtužniji je bio kapiten Josip Šimunić, koji se prisjetio Evropskog prvenstva 2008. godine i šokantnog poraza Hrvatske od Turske baš u glavnom gradu Austrije.

„Ovo mi je najteži poraz nakon onog od Turske. I to se opet dogodilo u Beču. Ginuli smo, dali smo sve od sebe, ovo je velika šteta. Sudija je napravio previše grešaka, za nas je mogao dosuditi jedanaesterac. Ipak smo pokazali ko smo i šta smo. Odigrali smo odlično, najbolje ove sezone”, rekao je 35-godišnji štoper.

Bonus video: