Ljajić u Romi: Sjutra medicinski pregled!

Medicinski pregledi u Trigoriji zakazani su za sjutra, kada će 21-godišnji vezista vjerovatno i biti predstavljen kao novi fudbaler Rome
3 komentar(a)
Ljajić, Foto: Beta/AP
Ljajić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 27.08.2013. 17:27h

Adem Ljajić preći će iz Fiorentine u Romu, a "Gazeta delo sport" piše da su Rimljani ugrabili džek-pot samo četiri dana prije zatvranja prelaznog roka!

Vezista iz Novog Pazara koji više od godinu ne igra za reprezentaciju Srbije jer odbija da pjeva himnu (što je obavezujuće pravilo selektora Mihajlovića) potpisaće petogodišnji ugovor i zarađivati dva miliona eura po sezoni. Vrijednost transfera iznosi 10 miliona eura, plus dodatna dva ako se ispune određeni bonusi.

Medicinski pregledi u Trigoriji zakazani su za sjutra, kada će 21-godišnji vezista vjerovatno i biti predstavljen kao novi fudbaler Rome.

Tako su Rimljani dobili tržišnu utakmicu sa Atletikom iz Madrida i Milanom, koji su cijelo ljeto pregovarali sa Fiorentinom oko dovođenja Ljajića. Za njegove usluge, doduše samo na početku prelaznog roka, bio je zainteresovan i Čelzi.

Skoro polovinu novca od prodaje Ljajića (4,5 miliona) Fiorentina će utrošiti za dovođenje 19-godišnjeg napadača Splita i mlade reprezentacije Hrvatske Anta Rebića.

Bonus video: