Hodžson pozvao Tausenda i Barklija

Ponovo je pozvan 18-godišnji Rejem Sterling iz Liverpula, igrač rođen u Jamajci, koji je do sada odigrao jedan meč za "gordi Albion"
50 pregleda 0 komentar(a)
Roj Hodžson, Foto: Savo Prelević
Roj Hodžson, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 27.08.2013. 15:46h

Selektor Engleske Roj Hodžson pozvao je vezistu Evertona Rosa Barklija i igrača sredine terena Totenhema Androsa Tausenda za kvalifikacione mečeve protiv Moldavije 6. septembra na "Vembliju" i Ukrajine četiri dana kasnije na Olimpijskom stadionu u Kijevu.

Njih dvojica nemaju nijedan nastup u reprezentaciji.

Ponovo je pozvan 18-godišnji Rejem Sterling iz Liverpula, igrač rođen u Jamajci, koji je do sada odigrao jedan meč za "gordi Albion".

Englezi u septembru kuju svoju sudbinu u kvalifikacijama, u grupi H u kojoj se nalazi i Crna Gora. Ekipa Roja Hodžsona ima imperativ pobjede protiv Moldavije u Londonu, a slično će biti i sa Ukrajincima u Kijevu, iako ni bod ne bi bio loš rezultat za Džerarda i društvo u tom meču.

Posljednja dva meča u kvalifikacijama Englezi igraju u oktobru, oba na svom stadionu - protiv Crne Gore i Poljske.

Golman: Frejser Forster (Seltik), Džoe Hart (Mančester siti) i Džon Rudi (Norič).

Odbrana: Leiton Bejns (Everton), Geri Kejhil (Čelzi), Ešli Kol (Čelzi), Fil Jagjelka (Everton), Glen Džonson (Liverpul), Fil Džons (Mančester junajted), Kris Smoling (Mančester junajted) i Kajl Voker (Totenhem).

Sredina: Ros Barkli (Everton), Majkl Kerik (Mančester junajted), Tom Kleverli (Mančester junajted), Stiven Džerard (Liverpul), Frenk Lampard (Čelzi), Džejms Milner (Mančester siti), Rejem Sterling (Liverpul), Andros Tossend (Totenhem), Teo Volkot (Arsenal) i Džek Vilšir (Arsenal).

Napad: Džermejn Defo (Totenhem), Riki Lambert (Sautempton), Vejn Runi (Mančester junajted), Daniel Staridž (Liverpul), Deni Velbek (Mančester junajted), Ešli Jang (Mančester junajted).

Bonus video: