Sutjeska čeka Dečić: Šampion traži novu pobjedu

Aktuelni šampion prethodnih dana sve misli podredio je susretu sa Dečićem, koji gostuje danas kraj Bistrice u 17 sati uz TV prenos
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.08.2013. 10:05h

Trijumf nad Mornarom i remi sa Petrovcem na startu sezone i jeste i nije zadovoljio nikšićke “plavo-bijele”. Aktuelni šampion prethodnih dana sve misli podredio je susretu sa Dečićem, koji gostuje danas kraj Bistrice u 17 sati uz TV prenos.

Jasno, samo nova trojka zadovoljila bi apetite Janjuševića i saigrača.

"Sve protivnike uvažavamo. Dečić je već u uvodnim kolima dokazao da će biti tvrd orah za sve rivale. Međutim, samo maksimalan učinak protiv povratnika u prvoligaško društvo može zadovoljiti naše apetite. Jednostavno, Bistrica mora biti neosvojiva tvrđava i za jače protivnike od današnjeg. Sigurno da lakih utakmica nema. Upravo iz tog razloga od prvog minuta moramo biti na visini zadatka. Očekujem da odreagujemo na pravi način, osvojimo nova tri boda i zadovoljimo ukuse naših pristalica. Pobjeda bi nam ulila dodatnu dozu samopouzdanja, pred obaveze koje slijede. Moramo nametnuti naš stil igre i ne dozvoliti protivniku da kontroliše dešavanja na terenu", rekao je Ivan Janjušević, golman Sutjeske.

Tuzani su u prvom kolu upisali dva remija, nisu primili, ali ni postigli gol...

"Čeka nas teška utakmica, jer Sutjeska je u usponu, kako na terenu tako i na nivou kluba. Još su jači nego prošle sezone i neće nam biti lako. Svjesni smo, međutim, i naših kvaliteta, koje ne želimo da zanemarimo. Ako ponovimo čvrstinu i borbenost iz prva dva kola, uz malo poboljšanje igre, nismo bez šansi", kaže Milivoje Novović, defanzivac Tuzana.

SUTJESKA - DEČIĆ

Nikšić - Stadion kraj Bistrice. Sudija: Jovan Kaluđerović (Cetinje). Pomoćnici: Đorđije Ražnatović (Cetinje) i Miloš Asović (Berane). Početak u 17 sati (TV prenos).

Sutjeska (4-4-2): Janjušević - Bečelić, Ognjanović, Ćuković, Stijepović - Stefanović, Nikolić, Stevović, Pejović - Masato, Radonjić.

Dečić (4-2-3-1): Gačević - Padović, Ljuljđuraj, Novović, Ramović - Popović, Zlatičanin - Vučić, Lekić, Lazarević - Vujačić.

Bonus video: