Drinčić: Ne dolazim u Partizan

Drinčić je od 2004. do 2006. godine bio član Partizana, ali je obje sezone proveo na pozajmicama u Spartaku i Budućnosti iz Banatskog dvora, tako da je za Partizan upisao samo četiri meča
2 komentar(a)
Drinčić, Foto: Savo Prelević
Drinčić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 24.08.2013. 13:16h

Od dolaska Nikole Drinčića u Partizan nema ništa. Iako se u pojedinim beogradskim medijima tokom jučerašnjeg dana pojavila informacija da su pregovori u poodmakloj fazi, jer Krasnodar, nakon promjene trenera, ne računa na usluge reprezentativca Crne Gore, samo nekoliko sati kasnije iskusni defanzivni vezista je demantovao da će pojačati klub iz Humske.

"Priča da dolazim u Partizan nema veze sa životom. Ne postoje šanse da se nađem u Humskoj. Nije mi jasno odakle je potekla cijela priča u vezi “crno-bijelih” i mene. Niti je mene Partizan zvao, niti sam ja zainteresovan. Imam važeći ugovor u Krasnodaru i sigurno ostajem i dalje ovdje. Ne postoji nikakva dilema. Nisam ja potreban Partizanu, niti postoje šanse da dođem", rekao je Drinčić za “Sportal”.

Drinčić je od 2004. do 2006. godine bio član Partizana, ali je obje sezone proveo na pozajmicama u Spartaku i Budućnosti iz Banatskog dvora, tako da je za Partizan upisao samo četiri meča.

Prije toga je nastupao za Teleoptik i mlađe kategorije Partizana.

Tokom igranja za Budućnost stigao je i do dresa mlade reprezentacije i poziva tadašnjeg selektora Miroslava Đukića, pa je bio jedan od igrača one ekipe koja je igrala finale EP u Holandiji.

Karijera ga je dalje vodila u truski Gaciantep, gdje se zadržao godinu dana da bi 2008. na poziv Miodraga-Grofa Božovića prešao u Amkar i za tri sezone u premijerligašu iz Perma postao jedan od najcjenjenijih zadnjih veznih u ruskom šampionatu.

Paralelno sa sjajnim igrama u Amkaru, postao je i standardan reprezentativac Crne Gore.

Kao slobodan igrač i veliko pojačanje stigao je u moskovski Spartak, ali je imao peh da je već na početku doživio težak lom noge zbog čega je dugo odsustvovao sa terena.

Poslije godinu u Moskvi, prešao je u Krasnodar, ali je i tamo doživio peh, pošto je polomio kost u stopalu i odsustvovao sa terena pola godine.

Tek prije nešto manje od mjesec dana potpuno se oporavio i počeo da konkuriše za tim Krasnodara.

Bonus video: