Ljajić napušta Fiorentinu

Mediji su spekulisali da će Ljajić preći u Milan, kao i da su za 21-godišnjeg fudbalera zainteresovani i španski Atletiko Madrid i turski Galatasaraj
2 komentar(a)
Ljajić, Foto: Beta/AP
Ljajić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 23.08.2013. 12:46h

Predsjednik Fiorentine Andrea Dela Vale rekao je danas da će srpski fudbaler Adem Ljajić gotovo sigurno napustiti klub tokom ljetnjeg prelaznog roka.

Ljajićev ugovor sa klubom iz Firence ističe sljedećeg juna, a čelnici "ljubičastih" nisu uspjeli da ga ubijede da potpiše novi.

Ako Ljajić ne produži ugovor, Fiorentina će ga prodati ovog ljeta, pošto će na kraju sljedeće sezone, po isteku ugovora, on postati slobodan igrač i klub neće dobiti obeštećenje.

"Mogao bi da ostane u Fiorentini, ali nema mnogo šansi da se to dogodi. Postoji nekoliko mogućnosti, sljedeće nedelje ćemo donijeti odluku", rekao je Dela Vale, prenio je “Skaj Sport Italija”.

"Želeo bih da Ljajić ostane u klubu, ali moramo da uzmemo u obzir njegove namjere i atmosferu koja se stvorila", dodao je Dela Vale.

Mediji su spekulisali da će Ljajić preći u Milan, kao i da su za 21-godišnjeg fudbalera zainteresovani i španski Atletiko Madrid i turski Galatasaraj.

Ljajić je karijeru počeo u Partizanu, za koji je debitovao 2008, a dvije godine kasnije prešao je u Fiorentinu. Za italijanski klub odigrao je 87 utakmica i postigao 16 golova.

Bonus video: