Partizan dovodi Petkovića iz OFK Beograda

Marko Petković ima 20 godina, rođen je u Sremskoj Mitrovici, a u nužnom slučaju može da odigra i na poziciji štopera, mada se najbolje snalazi uz desnu aut-liniju
50 pregleda 0 komentar(a)
Marko Petković, Foto: Mondo.rs
Marko Petković, Foto: Mondo.rs
Ažurirano: 23.08.2013. 12:02h

Kapitensku traku OFK Beograda prepušta nekom drugom i seli se u Partizan.

Marko Petković je, praktično, novi član šestostrukog uzastopnog šampiona Srbije, prenosi “Mozzart sport”.

Na taj način su “crno-bijeli” dobili dugo čekano pojačanje na desnom boku, ali i zadali udarac vječitom rivalu Crvenoj zvezdi, koja je prethodnih dana ozbiljno radila na dovođenju Petkovića.

U minulih par dana, Zvezda je važila za favorita u toj trci i izgledalo je kao da će Petković stići na “Marakanu” i postati konkurent Marku Vešoviću za poziciju desnog beka, ali se sinoć sve promijenilo.

Praktično je sve bilo dogovoreno sa “romantičarima”, ali zbog nesloge u upravi Zvezde nije došlo do transfera.

Partizan je reagovao brzo i konkretno i konačno riješio poziciju desnog beka, na kojoj povratnik Nikola Aksentijević nikako nije uspijevao da zaradi prolaznu ocjenu.

Uspjeh Partizana u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope i šansa da zaigra na evro-sceni, što sa Zvezdom nije moguće, kao i prosniji odnos OFK Beograda sa “crno-bijelima” nego sa “crveno-bijelima”, vjerovatno su prevagnuli da Petković napravi ovakav izbor i krene stopama Saše Markovića, Milana Lukača i Petra Grbića, koji su u skorije vrijeme dolazili sa Karaburme u Humsku.

Očekuje se da Petković u toku današnjeg dana ili najkasnije sutra potpiše ugovor sa “crno-bijelima” i da bude zvanično predstavljen kao najnovije pojačanje.

Marko Petković ima 20 godina, rođen je u Sremskoj Mitrovici, a u nužnom slučaju može da odigra i na poziciji štopera, mada se najbolje snalazi uz desnu aut-liniju.

Bonus video: