Druga pobjeda Murinja, Čelzi bolji od Aston Vile

Ostalo je 2:1, nakon pobjedonosnog gola koji je postigao Branislav Ivanović, glavom nakon prekida u 73. minutu
5 komentar(a)
Čelzi, Foto: Beta/AP
Čelzi, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 21.08.2013. 21:52h

Druga pobjeda Žozea Murinja u Premijer ligi na klupi Čelzija - nakon Hala, "specijalni" je upisao i Aston Vilu (2:1).

Portugalac se, međutim, uvjerio kakav ga posao čeka u svom drugom mandatu u Londonu. Aston Vila je na "Stemford bridžu" dugo u drugom poluvremenu držala 1:1 nakon izjednačenja Bentekea, mogla je čak da povede, a na kraju i da izjednači na 2:2.

Ostalo je 2:1, nakon pobjedonosnog gola koji je postigao Branislav Ivanović, glavom nakon prekida u 73. minutu.

"Ovo je ono što mi je falilo u Realu, zbog ovakvih mečeva mi je nedostajala Premijer liga! Bilo je vrlo, vrlo teško. U Realu sam mečeve kod kuće obično lagano dobijao, u Premijer ligi to nije slučaj. I to je ono što mi je nedostajalo", izjavio je Murinjo nakon meča.

Čelzi je poveo autogolom Lune nakon prodora i udaraca Azara u 6. minutu, izjednačio je sjajni Kristijan Benteke u trećem minutu sudijske nadoknade. Za napadača iz Zaira koji igra za Belgiju, bio je to treći gol u drugom meču Premijer lige, nakon što je prije četiri dana sam pobijedio Arsenal na "Emirejtsu".

Čelzi je sam na vrhu tabele, ali sa utakmicom više u odnosu na rivale. Osvajač Lige Evrope narednog petka igra za trofej Super Kupa protiv Bajerna u Monte Karlu, zbog toha se ova utakmica igrala ranije.

Bonus video: