Marko Vukčević pregovara sa Olimpijom, Budućnost čeka 150 hiljada

Budućnost čeka ishod ovih razgovora i ukoliko bude sve u redu - pripašće joj 150 hiljada eura na ime trening kompenzacije
52 pregleda 2 komentar(a)
Marko Vukčević, Foto: Vesko BELOJEVIĆ
Marko Vukčević, Foto: Vesko BELOJEVIĆ
Ažurirano: 21.08.2013. 18:27h

Vezista Budućnosti Marko Vukčević otputovao je danas u Ljubljanu, gdje bi trebalo da dogovori lične uslove i potpiše ugovor sa najvećim slovenačkim klubom Olimpijom.

Budućnost čeka ishod ovih razgovora i ukoliko bude sve u redu - pripašće joj 150 hiljada eura na ime trening kompenzacije. Vukčeviću je ovog ljeta istekao ugovor sa podgoričkim klubom i slobodan je u izboru nove sredine.

Mladi reprezentativac Crne Gore odigrao je u nedjelju drugo poluvrijeme protiv Mogrena u Budvi, nakon što je prethodna dva mjeseca bio u bezuspješnoj potrazi za novim klubom. Za njega su pitali i Zvezda i Partizan, spominjao se čak i klub iz Premijer lige, ali je transfer u startu bio nerealan zbog nemogućnosti dobijanja radne dozvole.

Tako će poluvrijeme u Budvi vjerovatno biti jedino koje je Vukčević ove sezone odigrao za matični klub. Dogovor sa Olimpijom trebao bi da bude postignut sjutra, u protivnom mladi reprezentativac opet će se vratiti u Podgoricu.

Bonus video: