Kasiljas na meti Barselone

Katalonci, navodno, žele da iskoriste nezadovoljstvo legende Reala i angažuju Kasiljasa, naročito s obzirom na to da na kraju sezone klub napušta Viktor Valdes, Kasiljasova rezerva u reprezentaciji Španije
3 komentar(a)
Iker Kasiljas, Foto: Beta/AP
Iker Kasiljas, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 21.08.2013. 13:27h

Je li moguće nezamislivo, pita se u današnjem broju katalonski dnevni list "Sport" i odmah nakon toga saopštrava "bombu" - Barselona želi da dovede Ikera Kasiljasa!

Legendarni golman Reala, koji je prošle godine grijao klupu, mislio je da su sa Žozeom Murinjom otišli i njegovi problemi. A onda se u meču sa Betisom "probudio" na klupi!

Katalonci, navodno, žele to da iskoriste i angažuju Kasiljasa, naročito s obzirom na to da na kraju sezone klub napušta Viktor Valdes, Kasiljasova rezerva u reprezentaciji Španije.

Drugarstvo sa Ćavijem, poznavaoci prilika u Španiji smatraju kao mamac da Iker, koji je Madridista od 9. godine, uradi nešto nezemislivo.

Ipak, komentator Eurosporta iz Španije, smatra da je tako nešto nemoguće.

"Madrid i Real su sve u životu Kasiljasa. I ako nekada bude negdje otišao, to nikada neće biti Barsa", kazao je Ignjacio Ruiz.

Novinar Eurosporta kaže da je logično bilo što je Karlo Anćeloti ostavio Kasiljasa na klupi protiv Betisa, kako bi ga odmorio poslije meča reprezentacije i napornog puta iz Ekvadora, te da su odmarali i igrači Barselone Andres Injesta i Žordi Alba, te Huan Mata iz Čelzija.

Kao još jedan razlog ostanka u Madridu, Ruiz navodi i podatak da Kasiljas i njegova djevojka Sara Karbonero očekuju prinovu, pa im ne odgovara bilo kakva selidba.

Bonus video: