Bonući prihvatio ponudu PSŽ-a, čeka se Milan

Iskusnom Italijanu plata od 10 miliona eura
1 komentar(a)
Bufon i Bonući, Foto: Reuters
Bufon i Bonući, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.07.2018. 18:13h

Već danima se šuška o transferu Leonarda Bonućija u Pari Sen Žermen, a „Korijere delo sport” je objavio i konkretne brojke - „sveci” iskusnom Italijanju nude godišnju platu od 10 miliona eura.

Italijanski reprezentativac bi dobio povišicu od 2,5 miliona, ali je pitanje da li će Milan pustiti svog daleko najplaćenijeg fudbalera.

„Korijere” navodi da su se predstavnici Parižana i Bonućijevi menadžeri već dva puta sastali prethodnih dana i da su ti razgovori dobro prošli. Sada preostaju pregovori sa novom upravom “rosonera”.

Klub koji je sada u vlasništvu američkog fonda „Eliot” spreman je da proda kapitena za sumu od oko 40 miliona eura, što ne bi trebalo da predstavlja problem za PSŽ.

Bonući je riješio da ode jer želi da zaigra u timu koji je konkurent za osvajanje Lige šampiona. Pritom, u slučaju da se transfer realizuje, opet bi zaigrao i sa zemljakom Đanluiđijem Bufonom.

Milan ne može da mu garantuje ni Ligu Evrope, jer se čeka ishod žalbe pred Sudom za sportsku arbitražu u Lozani, koji će biti poznat u petak.

Bonus video: