Pardju traži završetak prelaznog roka do početka prvenstva

On je rekao da su čelnici Arsenala morali da sačekaju završetak utakmice i onda pošalju ponudu za Kabajea, a pošto to nisu učinili, pokazali su da "ne poštuju" klub sa Sent Džejms parka
1 komentar(a)
Pardju, Foto: Beta/AP
Pardju, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 20.08.2013. 17:03h

Trener fudbalera Njukasla Alan Pardju rekao je danas da bi ljetnji prelazni rok trebalo da se završi prije početka šampionata u Premijer ligi.

Pardju je ljut pošto je Arsenal, samo nekoliko sati prije jučerašnje utakmice prvog kola Premijer lige između Njukasla i Mančester sitija, ponudio za fudbalera Njukasla Joana Kabajea deset miliona funti.

On je rekao da su čelnici Arsenala morali da sačekaju završetak utakmice i onda pošalju ponudu, a pošto to nisu učinili, pokazali su da "ne poštuju" klub sa Sent Džejms parka.

Uprava Njukasla odbila je ponudu, pošto smatra da 27-godišnji fudbaler vrijedi više.

Siti je sinoć na Itihadu pobedio Njukasl sa 4:0, a Kabaje nije igrao za crno-bele.

"Govori se o tome da li bi trebalo završiti prelazni rok prije početka Premijer lige. Poslije ovakvog ljeta i situacije sa Vejnom Runijem (da li će ostati u Mančester junajtedu), vjerujem da bi koncept prelaznog roka trebalo promijeniti", rekao je Pardju, prenijeli su britanski mediji.

Prelazni rok završava se 2. septembra.

Pardju smatra da bi rezultat jučerašnje utakmice bio drugačiji, da je Kabaje igrao za Njukasl.

"Pripremali smo ekipu sa Kabajeom tri dana prije početka meča, ali onda je uoči utakmice stigla ponuda Arsenala o kojoj je on sigurno razmišljao. Zašto nisu mogli da sačekaju još jedan dan, pokazali su da nas ne poštuju. Mislim da rezultat ne bi bio takav da je Kabaje bio u timu", rekao je Pardju.

Bonus video: