Raul: Bejlova cijena previsoka

Raul, legenda Reala, vjeruje da Real ne bi trebalo da potroši toliki novac na jednog igrača, iako ističe da vjeruje da je Bejl sjajan
2 komentar(a)
Geret Bejl, Foto: Beta AP
Geret Bejl, Foto: Beta AP
Ažurirano: 20.08.2013. 09:50h

Madridski klub od početka prelaznog roka pokušava da privoli Velšanina da pojača njegove redove, a vjeruje se da bi londonski klub pristao da ga proda za 120 miliona eura.

Raul, legenda Reala, vjeruje da Real ne bi trebalo da potroši toliki novac na jednog igrača, iako ističe da vjeruje da je Bejl sjajan.

„Bejl je nevjerovatan igrač. Shvatam da čelnici Reala vrijedno rade da bi obezbijedili najbolji mogući tim. Ali, ta cijena je previsoka“, rekao je Raul.

Bivši španski reprezentativac misli da ’kraljevski klub’ može ozbiljno da se bori za titulu u Primeri ove sezone. Real je prošlu sezonu završio sa 15 bodova zaostatka u odnosu na Barselonu.

„Žoze Murinjo je odradio odličan posao sa timom, ali je Karlo Ančeloti jedan od najboljih trenera na svijetu. Barselona ima odlične igrače, tako da vjerujem da će dva tima jedan drugi ’gurati’ do samih granica“, istakao je Raul.

Bonus video: