Mihajlović demantovao: Nisam zvao Matića i Ljajića!

"Nikad nisam pogazio svoju riječ, niti ću. Ne znam odakle se pojavila ta informacija da ću ih pozvati za utakmicu sa Hrvatskom. I jedan i drugi znaju šta treba da urade da bi se našli na spisku", rekao je Mihajlović
8 komentar(a)
Siniša Mihajlović, Foto: Beta
Siniša Mihajlović, Foto: Beta
Ažurirano: 19.08.2013. 15:38h

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je da za utakmicu sa Hrvatskom neće pozvati Adema Ljajića i Nemanju Matića.

Mihajlović je tako za "Blic" demantovao vijest koja se pojavila u svim srpskim medijima, da će za utakmicu koja se 6. septembra igra u Beogradu u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo pozvati ovu dvojicu igrača.

"Nikad nisam pogazio svoju riječ, niti ću. Ne znam odakle se pojavila ta informacija da ću ih pozvati za utakmicu sa Hrvatskom. I jedan i drugi znaju šta treba da urade da bi se našli na spisku", rekao je Mihajlović.

Matić je odranije nezadovoljan minutažom koju je dobijao od Mihajlovića, pa više ne želi da oblači nacionalni dres, a sukob selektora "orlova" i Ljajića počeo je tako što as Fiorentine nije želio pjeva srpsku himnu.

Bonus video: