Zamer kritikovao FS Španije

“Crvena furija” he u srijedu igrala prijateljski meč protiv Ekvadora, a Zamer kaže da su se oba njihovih igrača vratili u lošem stanju
0 komentar(a)
Ažurirano: 18.08.2013. 15:01h

Matijas Zamer, legenda njemačkog fudbala, a sada sportski direktor Bajern Minhena, žestoko je kritikovao Fudbalski savez Španije zbog stanja u kojem su se vratili Havi Martinez i Tijago Alkantara sa reprezentativnog okupljanja.

“Crvena furija” he u srijedu igrala prijateljski meč protiv Ekvadora, a Zamer kaže da su se oba njihovih igrača vratili u lošem stanju.

Tako je Alkantara u subotu u duelu protiv Ajntrahta u igru ušao tek 25 minuta prije kraja, dok Martinez nije bio ni na klupi.

“Havi se vratio u takvom stanju da uopšte nemam simpatija prema španskom savezu, ovo je sramota. Ti igrači su srećni što igraju za svoje reprezentacije, ali ono što se od njih očekuje je nečuveno. Havi se vratio potpuno ispražnjen i zato ga trener nije ni vodio. Naša komunikacija sa FS Španije je katastrofalna. Pozivi za igrače dolaze prekasno, a onda opet prekasno saznajemo kada će nam se igrači vratiti. Kako da se nosimo sa tim problemom”, ljutito je objasnio Zamer.

Bonus video: