Mihajlović popustio, vraća Ljajića i Matića

FS Srbije će u ponedeljak, između ostalih, obavijestiti i klubove Matića i Ljajića - Benfiku i Fiorentinu da su njihovi fudbaleri na reprezentativnom spisku za predstojeće utakmice Srbije protiv Hrvatske i Velsa tri dana kasnije
13 komentar(a)
Ljajić, Foto: Beta/AP
Ljajić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 18.08.2013. 10:51h

Siniša Mihajlović, selektor Srbije, je popustio pred pritiskom jvanosti I ljudi iz FSS.

“Orlovi” će utakmicu sa Hrvatskom 6. septembra na Marakani igrati u znatno pojačanom sastavu, pošo je Mihajlović odlučio je da među reprezentativce ponovo pozove Nemanju Matića i Adema Ljajića, objavio je “Sportski žurnla”.

Selektor nacionalnog tima poslije prve prijateljske utakmice koju je Srbija igrala sa Španijom u Švajcarskoj udaljio je Adema Ljajića iz reprezentacije zato što nije pjevao himnu.

Poslije prvih kvalifikacionih utakmica na kojima nije dobio priliku da igra, Nemanja Matić je selektoru poručio da ga više ne zove ako ne misli da mu pruži priliku i Mihajlović je i drugog odličnog vezistu „zaboravio” na svim narednim mečevima.

FS Srbije će u ponedeljak, između ostalih, obavijestiti i klubove Matića i Ljajića - Benfiku i Fiorentinu da su njihovi fudbaleri na reprezentativnom spisku za predstojeće utakmice Srbije protiv Hrvatske i Velsa tri dana kasnije.

Bonus video: