Poljski navijači zviždali Levandovskom

Posljednji gol iz igre za nacionalnu selekciju popularni Levi postigao je još na Evropskom prvenstvu 2012. godine, a nakon toga je pogodio samo iz penala, i to protiv San Marina
1 komentar(a)
Levandovski, Foto: Beta/AP
Levandovski, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 15.08.2013. 22:01h

Poljska je savladala Dansku u Gdanjsku (3:2) i napravila pravu uvertiru za meč sa Crnom Gorom, ali poljski mediji najmanje pišu o utakmici - u centru pažnje je “slučaj Levandovski” i zvižduci koje je napadač Borusije Dortmund dobio od svojih navijača.

"Ja te zvižduke nisam čuo. Ako ih je bilo, zašto bi bili upućeni meni? Ne razumijem. Uostalom, to me ne dotiče. Najvažnije je da se skoncentrišemo na narednu utakmicu", rekao je Levandovski.

Poljski navijači i veliki dio medija nezadovoljni su učinkom u reprezentaciji fudbalera koji je postigao čak četiri gola protiv Real Madrida u prvom meču polufinala Lige šampiona. Posljednji gol iz igre za nacionalnu selekciju popularni Levi postigao je još na Evropskom prvenstvu 2012. godine (protiv Grčke), a nakon toga je pogodio samo iz penala, i to protiv San Marina.

Misteriozna je, takođe, bila izmjena 15 minuta prije kraja, kada je Levandovski napustio igru.

"Pitao sam Roberta koji je razlog što je tražio izmjenu, povreda ili nešto drugo. Nisam dobio odgovor, ali ne bih dalje komentarisao situaciju. Svi smo još pod emocijama i smatraću da se nije desilo ništa specijalno da bi se tome pridavalo toliko značaja", rekao je Valdemar Fornalik, selektor Poljske.

Crna Gora gostuje u Varšavi 6. septembra.

Bonus video: