Ljutica objavio spisak kadeta za kamp

Saopšteno je da će se mlađi kadeti tokom šest dana pripremati za naredne akcije koje mlađu kadetsku selekciju očekuju u oktobru i novembru
0 komentar(a)
Ažurirano: 12.08.2013. 15:50h

Selektor mlađe kadetske fudbalske reprezentacije Crne Gore Boris Ljutica objavio je danas spisak igrača za ljetnji kamp koji će od 15. do 20. avgusta biti održan u Beranama.

Saopšteno je da će se mlađi kadeti tokom šest dana pripremati za naredne akcije koje mlađu kadetsku selekciju očekuju u oktobru i novembru.

Selektor Ljutica je rekao da poslije odigranih selektivnih utakmica na nivou regija i selektivne utakmice na državnom nivou počinje rad na uigravanju mlađe kadetske reprezentacije Crne Gore dječaka rođenih 1998. godine i kasnije.

"Od pozvanih igrača očekujem da se maksimalno nametnu, kako kroz navedeni kamp, tako i u već započetkom kadetskom prvenstvu Crne Gore i time obezbijede poziv za naredne akcije koje nas očekuju u oktobru i novembru", rekao je Ljutica u izjavi za zvanični sajt Fudbalskog saveza.

Na spisku su – golmani: Matija Gligorović (Budućnost), Balša Zajić (Mladost), Nemanja Lemajić (Bokelj).

Odbrana: Miloš Raičević, Boban Popović (Zeta), Luka Malešević, Ervijan Šaljaj, Miloš Drinčić (Budućnost), Aleksa Đurković, Balša Goranović (Sutjeska), Aleksandar Madžgalj (Sjeverna zvijezda).

Vezni red: Balša Banović, Balša Sekulić, Alija Krnić (Budućnost), Aleksandar Sekulović, Balša Bušković (Mornar), Vojin Manojlović (Mladost), Vladan Kordić (Grbalj), Radoje Vlaović (Blu star).

Napad: Matija Stanjević, Filip Vorotović (Sutjeska), Meldin Drešković (Jezero), Vladan Burzan (Budućnost), Marko Petrić (B92 – Danska), Nikola Đukić (Berane).

Bonus video: