Henri će ispasti glup ako proda Suareza

Suarez će propustiti početak sezone pošto je suspendovan na 10 utakmica, jer je tokom utakmice sa Čelzijem ugrizao fudbalera londonskog tima Branislava Ivanovića
0 komentar(a)
Džejmi Karager, Foto: Beta AP
Džejmi Karager, Foto: Beta AP
Ažurirano: 12.08.2013. 13:53h

Bivši fudbaler Liverpula Džejmi Karager rekao je danas da će vlasnik tog kluba Džon Henri "ispasti glup" ako proda Arsenalu napadača Lusia Suareza.

Suazes je u više navrata izjavio da želi da ode iz Liverpula, a vlasnik kluba Džon Henri je prošlog mjeseca odbio ponudu Arsenala od 40 miliona funti i jednog penija.

Prema ugovoru, ako od kluba koji se takmiči u Ligi šampiona za Suareza stigne ponuda veća od 40 miliona funti, čelnici Liverpula moraju da je razmotre i da o tome obavijeste Urugvajca.

Uprava kluba poslala je Suareza da trenira sa rezervnim timom sve dok se ne izvini saigračima.

"Očekujem da će on ostati u Liverpulu. Mislim da ako kao vlasnik kluba odbijete ponudu, a onda se desi nešto drugo, ispadate glupi. Drago mi je što je Henri odbio ponudu, mislim da bi svima u fudbalu trebalo da bude drago zbog toga. To je možda i poruka fudbalerima", rekao je Karager za “Skaj”.

Karager, koji je igrao za Liverpul 17 godina, vjeruje da će posle svih problema, saigrači prihvatiti Suareza.

"On je najbolji igrač. Vjerovatno sve ovo mnogo više utiče na navijače koji vole klub. Igrači dolaze i odlaze, mi smo vjerovatno sebični, samo razmišljamo na svoju situaciju. Većina igrača će se koncentrisati na pripreme za novi sezonu i siguran sam da će željeti da Luis ostane, jer im on omogućava da budu uspješniji", rekao je Karager.

Suarez će propustiti početak sezone pošto je suspendovan na 10 utakmica, jer je tokom utakmice sa Čelzijem ugrizao fudbalera londonskog tima Branislava Ivanovića.

Bonus video: