Zeta savladala Lovćen

U meču na "Trešnjici" razliku je napravio gol Petra Orlandića koji je početkom drugog poluvremena iskoristio asistenciju rezerviste Stefana Vukčevića
1 komentar(a)
Ažurirano: 11.08.2013. 10:55h

Zeta je ispunila cilj - tim iz Golubovaca je pobjedom otvorio šampionat, nakon što je bio bolji od Lovćena minimalnim rezultatom.

U meču na "Trešnjici" razliku je napravio gol Petra Orlandića koji je početkom drugog poluvremena iskoristio asistenciju rezerviste Stefana Vukčevića.

"Bila je ovo teška i tvrda utakmica. Najbitnije je da smo pobijedili, iako ne možemo biti zadovoljni prikazanom igrom. Bilo je dosta propusta, ali vjerujem da će već od narednog kola sve biti bolje", rekao je kapiten Zete Miloš Radulović.

Domaćin je bolje otvorio meč i odmah imao veliku priliku preko Došljaka, ali je Dragojević odbranio.

Zećani su nastavili da napadaju i stvaraju šanse, a Cetinjani su mogli do izjednačenja u drugom poluvremenu, a najbolju šansu da donese remi propustio je vezista Halilović u posljednjim trenucima meča.

"Zeta je zasluženo slavila. Mi juče nijesmo ličili ni na šta. Svih 14 igrača koji su dobili priliku bili su očajni, nije bilo trčanja, zalaganja, i protivnik nas je dobio na htjenje. Sve je bilo izvanredno, samo smo mi podbacili", kazao je Mojaš Radonjić, trener Lovćena.

ZETA - LOVĆEN 1:0

Golubovci - Stadion "Trešnjica". Gledalaca: 300. Sudija: Pr. Radovanović (Podgorica) Strijelac: Orlandić u 48. minutu. Žuti kartoni: Radulović, Cavnić (Zeta), Brnović (Lovćen).

Zeta: Ivanović 6,5, Radulović 6,5, Cavnić 7, Čolović 7, Klikovac 7, Dujković 7,5, Mojović 6 (St. Vukčević 6,5), Došljak 6,5 (S. Vukčević -), Vlaisavljević 7, Boljević 7 (Kukuličić -), Orlandić 7,5.

Lovćen: Dragojević 6, Radunović 6, Martinović 5,5, Tatar 6, Vujović 6, Mirković 5,5, Vušurović 5,5, Merdović 5,5 (N. Draganić 5,5), Halilović 5,5, Brnović 5,5 (Bogdanović 5,5), Stojanović 5,5.

Bonus video: