Brnović na prvom treningu sa osmoricom

"Hrabri sokoli" će se okupiti danas u podne u Podgorici, a prvi trening je zakazan na kampu na Starom aerodromu za 19 časova
3 komentar(a)
Džudović, Foto: Savo Prelević
Džudović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 11.08.2013. 07:51h

Počinje operacija Bjelorusija, sve je spremno za prvu utakmicu nakon poraza od Ukrajine u kvalifikacijama početkom juna koji je znatno umanjio šanse za plasman na Svjetsko prvenstvo.

"Hrabri sokoli" će se okupiti danas u podne u Podgorici, a prvi trening je zakazan na kampu na Starom aerodromu za 19 časova.

Kako je saopšteno iz Fudbalskog saveza Crne Gore, na prvom treningu će biti prisutna osmorica od ukupno 21 igrača koliko ih je selektor Branko Brnović pozvao za ovu prijateljsku utakmicu.

Brnović će prvi trening odraditi sa golmanom Mladenom Božovićem, te Vladimirom Božovićem, Mitrom Novakovićem, Fatosom Bećirajem, Lukom Đorđevićem, Miodragom Džudovićem, Elsadom Zverotićem i Markom Bašom.

Preostalih 13 igrača, među kojima je i debitant Marko Simić, priključiće se ekipi na sjutrašnjem treningu, a polazak u Minsk je zakazan za utorak.

"Marka Simića smo pratili godinu dana i mislimo da ima kvalitet i da može mnogo da nam pomogne u preostale tri utakmice u kvalifikacijama. Radi se o polivalentnom igraču, koji može da pokrije sve četiri pozicije u odbrani"; rekao je ranije Brnović za defanzivca turskog Kajzerispora.

Tako se sjutra očekuje dolazak još i Vukašina Poleksića, Stefana Savića, Marka Vešovića, Ivana Kecojevića, Milorada Pekovića, Miloša Krkotića, Branka Boškovića, Marka Bakića, Nemanje Nikolića, Stevana Jovetića, Mirka Vučinića i Filipa Kasalice.

A.H.

SIMON i zvanično u Vojvodini Ono što su beogradski mediji najavili prije tri dana potvrđeno je sinoć – Simon Vukčević je potpisao za Vojvodinu. Crnogorski reprezentativac je sa Novosađanima dogovorio saradnju na godinu i predstavljaće značajno pojačanje za ekipu koja se plasirala u plej-of za Ligu Evrope. Vukčević je u prethodnom periodu trenirao zajedno sa „lalama”, pa je bilo i očekivano da stigne na stadion Karađorđe. On je u karijeri igrao za Partizan, Saturn, Sporting, Blekburn i ukrajinske Karpate.

Bonus video: