Remi u duelu Petrovca i Dečića

"Znali smo da je svaki početak težak, ali ne možemo biti zadovoljni bodom u duelu sa Dečićem. Čini mi se da jednostavno nijesmo ni zaslužili da trijumfujemo", rekao je pomoćni trener Petrovca
60 pregleda 0 komentar(a)
Petrovac, Foto: Boris Pejović
Petrovac, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 11.08.2013. 11:28h

Kiša koja je zahvatila prijestonicu crnogorskog turizma i padala tokom većeg dijela susreta, nije donijela i kišu golova, praktično ama baš i ništa osim nekoliko pokušaja koji su završili na okviru gola.

"Rekao sam da je Petrovac favorit i da ćemo pokušati sve što možemo da dođemo do pozitivnog rezultata. Moram da budem iskren i da istaknem da sam i te kako zadovoljan bodom, iako moram biti objektivan i naglasiti da su domaći možda bili i bolji rival. Drago mi je što smo na ovakav način počeli sezonu", rekao je šef struke Dečića Fuad Krkanović.

Petrovac je od starta krenuo ofanzivno, imao dva pokušaja preko Muhovića u 3. i Dragićevića u 5. minutu, ali nije bilo promjene rezultata. U 10. minutu Tuzani su bili nadomak gola - poslije lijepe akcije po lijevoj strani, bivši fudbaler Čelika Vujačić dobro je šutirao, ali je golman Petrovca Popović imao sreće i lopta je pogodila stativu.

Deset minuta kasnije domaćin se revanširao istom mjerom - kapiten Mrvaljević odapeo je sa 30 i kusur metara, a prelijepa parabola završila je samo na okviru gola odličnog golmana Gačevića. Do kraja poluvremena, poslije ubacivanja Đukića, Muhović sa svega nekoliko metara glavom nije uspio da pogodi mrežu Gačevića, koji je tom prilikom odlično intervenisao.

"Znali smo da je svaki početak težak, ali ne možemo biti zadovoljni bodom u duelu sa Dečićem. Čini mi se da jednostavno nijesmo ni zaslužili da trijumfujemo. Šteta što poslije serije pripremnih utakmica u kojima smo pokazali odličnu formu, to nismo valorizovali i na terenu Mogrena. Šta je, tu je, idemo dalje, a čeka nas težak raspored", istakao je pomoćni trener Petrovca Rudolf Marčić.

Domaći su u nastavku potpuno očekivano sve karte bacili na ofanzivu, a gosti se hrabro, mudro i strpljivo branili. Šansu utakmice nije iskoristio mladi Podgoričanin Muhović u 76. minutu.

PETROVAC - DEČIĆ 0:0

Budva - Stadion "Lugovi". Gledalaca 50. Sudija: Mileta Šćepanović (Podgorica). Žuti kartoni: Mrvaljević, Grbović, Dragićević (Petrovac), Popović, Zlatičanin, Ljuljđuraj (Dečić).

Petrovac: Popović 6, Mrvaljević 5,5, Grbović 6, Pejaković 5,5, Golubović 6 (Šofranac), Jablan 5,5 (Leverda 5,5), Čelebić 6, Đukić 6, Ivanović 6, Dragićević 5,5 (Marković), Muhović 6.

Dečić: Gačević 6,5, Popović 6, Novović 6, Ramović 6, Zlatičanin 5,5, Lazarević 6, Pepić 6 (Lekić), Vujačić 6 (Ajković), Padović 6, Ljujđuraj 6, Vučić 6 (Kuč).

Bonus video: