Ronaldo želi da zaboravi Madrid, jedina veza sa Španijom ostaće Heorhina i njegova djeca

List podsjeća da je Portugalac i 2009. godine, kada je došao u Real, uradio isto - prodao je kuću vrijednu 20 miliona eura u Mančesteru
68 pregleda 0 komentar(a)
Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters
Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.07.2018. 15:28h

Kristijano Ronaldo želi da ostavi iza sebe svih devet godina provedenih u Španiji, piše portugalski list "Korejo de Manja".

U tekstu pod naslovom "Ronaldo prodaje sve što ima u Španiji", list tvrdi da Portugalac na taj način želi da riješi sve probleme koje ima sa španskim poreskim organima, koji ga terete za pronevjeru 14,7 miliona eura.

List podsjeća da je Portugalac i 2009. godine, kada je došao u Real, uradio isto - prodao je kuću vrijednu 20 miliona eura u Mančesteru.

Dolaskom u Madrid kupio je luksuznu vilu za 4,5 miliona eura, a tokom boravka u Španiji zaradio mnogo više nego u Engleskoj.

On je, racimo, u tom periodu kupio 22 skupocjena automobila, koje je registrovao u Španiji, a sada je pokrenuo proces njihovog "prebacivanja" u domovinu, gdje je vlasnik nekretnina u Funšalu, Algarveu, Lisabonu i Sijera de Gerešu.

Ostala je dilema šta da radi sa hotelom, koji je počeo da gradi u centru Madrida, u saradnji sa kompanijom "Pestana Group".

"Ronaldo će dio vlasništva vjerovatno prenijeti na nekog drugog, ili ga prodati", navodi list.

Jedina njegova veza za Španijom ostaće djevojka Heorhina, sa kojom ima sina. Heorhina je Španjolka, a špansko državljanstvo imaju sva njegova djeca...

Bonus video: