Ramaljo: Barselona bi mogla da uništi Nejmara

"Ako Nejmar dobije na težini oduzeće mu ono što je bilo najbolje kod njega, oduzeće mu brzinu", istakao doskorašnji trener brazilskog kluba
0 komentar(a)
Ramaljo, Foto: REUTERS
Ramaljo, Foto: REUTERS
Ažurirano: 09.08.2013. 12:42h

Murisi Ramaljo, bivši trener Santosa, izrazio je zabrinutost za Nejmara, veliko pojačanje Barselone, zbog planova katalonskog kluba da Brazilac mora da poveća težinu.

Rikard Pruna, doktor španskog šampiona, rekao je ranije da jedan od najvećih talenata na svijetu mora da dobije na težini kako bi doveo do maksimuma svoj fizički potencijal, nakon što mu je po dolasku na "Nou Kamp” dijagnosticirana anemija.

Ramaljo, međutim, smatra da bi dobijanjem na težini, Nejmar izgubio na nekim od osobina koje su do sada bile njegov zaštitni znak.

"Ako Nejmar dobije na težini oduzeće mu ono što je bilo najbolje kod njega, oduzeće mu brzinu. S obzirom da u Barseloni imaju toliko malenih igrača poput Ćavija, Inijeste i Mesija, nisam nikada mislio da bi to mogli da naprave. Ako dobije na težini mogla bi da pate njegova koljena, slično onome što se dogodilo Ronaldu. Opasna su to posla, a Najemar bi mogao da bude uništen”, jasan je Ramaljo.

Bonus video: