Morati nastavlja pregovore o prodaji Intera

Mediji spekulišu da će Morati zadržati svoju funkciju u klubu, a da bi bivši trener Leonardo mogao da postane sportski direktor
0 komentar(a)
Morati, Foto: Inter
Morati, Foto: Inter
Ažurirano: 09.08.2013. 11:45h

Predsjednik Intera Masimo Morati rekao je danas da će pregovore o prodaji tog fudbalskog kluba nastaviti u drugoj polovini mjeseca.

Mediji su naveli da je pitanje dana kada će indonežanski biznismen Erik Tohir postati većinski vlasnik Intera, ali je Morati rekao da pojedina pitanja prvo moraju da se riješe.

"Da bismo završili posao moramo oko svega da se dogovorimo. Nastavićemo pregovore u drugoj polovini avgusta. Postoje neke stvari o kojima i dalje pregovaramo. Vjerujem da ćemo nastaviti da razgovaramo, ali advokati o tome znaju više od mene. Sada su sve stvari povezane, pa sve treba procijeniti i ispitati. Tek poslije toga moramo da postignemo konačan dogovor", rekao je Morati, a prenijeli su italijanski mediji.

Mediji spekulišu da će Morati zadržati svoju funkciju u klubu, a da bi bivši trener Leonardo mogao da postane sportski direktor.

Leonardo je prošlog mjeseca podnio ostavku na mjesto sportskog direktora Pari Sen Žermena zbog suspenzije od 13 mjeseci, kojom je kažnjen jer je gurnuo sudiju poslije prvenstvene utakmice sa Valensijenom i trenutno je bez posla.

"Da li ću ostati predsjednik? Vidjećemo da li je to neophodno našem klubu. A o Leonardu trenutno ne razgovaramo. Ne vjerujem da ga je neko drugi kontaktirao", rekao je Morati.

Bonus video: