Osveta portugalskog Ronalda

"Prozivke Murinja?! Meni se najviše sviđa da pokažem šta imam na terenu", kazao je Kristijano Ronaldo
1 komentar(a)
Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters
Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.08.2013. 09:59h

Portugalac Kristijano Ronaldo na najbolji mogući način odgovorio je bivšem treneru i zemljaku Žoze Murinju, pošto je bio centralna figura u pobjedi Reala nad Čelzijem u finalu međunarodnog turnira "Ginis kup šampiona" (3:1).

Marselo je doveo Real u vođstvo u 14. minutu posle ubacivanja u šesnaesterac i atraktivnog driblinga, a Čelzi je tri minuta kasnije izjednačio preko Ramireša, koji je lobovao Kasiljasa nakon sjajne akcije.

Onda je Portugalac u 31. minutu pogodio iz slobodnjaka, a u 57. minutu je iskoristio nevjerovatnu brzinu da se stušti u kazneni prostor rivala i zakuca mrežu iza Petra Čeha za konačnih 3:1.

Portugalac je letio po terenu, silno motivisan prozivkama Murinja kako je mogao biti još bolji igrač da je slušao njegove savjete, ali i "packe" čuvenog trenera da je trenirao Ronalda, ali onog pravog, Brazilca!

"Iz utakmice u utakmicu smo sve bolji, a ova pobjeda je veoma važna za nas, pošto smo nadigrali sjajnu ekipu Čelzija. A što se tiče prozivki Murinja, meni se najviše sviđa da pokažem šta imamna terenu. Sve izvan njega me ne zanima", nafglasio je Kristijano Ronaldo.

Murinjo ni ovoga puta nije ostao bez komentara.

" Ništa nijesam izmislio, rekao sam istinu za brazilskog Ronalda jer je on bio prvi. I ako me pitate o Mileru, ja ću da pričam o Gerdu, a ne Tomasu, jer je Gerd bio prvi i pravi Miler. I ne znam čemu sad ta priča, ja samo razmišljam kako da poboljšam igru Čelzija", nije se dao Murinjo.

Bonus video: